Манчестър Юнайтед са започнали официални преговори за привличането на аса

...
Манчестър Юнайтед са започнали официални преговори за привличането на аса
Коментари Харесай

Ман Юнайтед стартира преговори за Ериксен

Манчестър Юнайтед са почнали публични договаряния за привличането на аса на Тотнъм Кристиян Ериксен, оповестява „ ESPN “. С неразбираемото бъдеще на Пол Погба „ алените дяволи “ се надяват да съумеят да привлекат датчанина, който по-рано това лято съобщи, че желае да се впусне в ново предизвикателство. Ериксен беше свързван с много от огромните клубове на Стария континент, в това число двата мадридски тима на Реал и Атлетико, само че не стигна до публични договаряния.

Мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер неведнъж съобщи, че няма подозрения в това, че Погба ще остане на „ Олд трафорд “ и през идващия сезон, само че самият французин ясно дава да се разбере, че желае да напусне. Миналата събота той даже не пожела да замине за Кардиф с тима за контролата с Милан, с цел да форсира прехвърлянето си в Реал.

Един различен трансфер може да се окаже повратният миг в цялата обстановка. Според разнообразни информации в Испания Тотнъм ще насочи оферта за играча на Бетис Джовани Ло Селсо на стойност от 60 милиона евро. При това състояние „ шпорите “ биха могли да се разделят с датчанина, чиито контракт изтича другото лято и в този момент е последният миг, в който може да вземат някакви пари за него.

Следващите часове ще бъдат решаващи за бъдещето и на тримата, тъй като, в случай че един от тези играчи бъде продаден, то той може да се задейства резултата на доминото и за останалите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР