Манчестър Юнайтед са готови за цялостни промени в своята игрова

...
Манчестър Юнайтед са готови за цялостни промени в своята игрова
Коментари Харесай

10 играчи, които биха могли да напуснат Манчестър Юнайтед това лято, тъй като Рафаел Варан става първото голямо напускане

Манчестър Юнайтед са подготвени за цялостни промени в своята игрова група това лято, защото INEOS не престават да демонстрират въздействието си.

Сър Джим Ратклиф се включи и към този момент стартира да прави промени отвън терена с идването на нов основен изпълнителен шеф и Дан Ашуърт на техния радар, с цел да стане футболен шеф на клуба. Юнайтед за следващ път остана подценен и към момента може да пропусне европейския футбол.

В резултат на това, с настъпването на нова епоха, голям брой играчи евентуално ще бъдат преместени напред. Финансите евентуално ще бъдат подложени на тестване, до момента в който по-голямата част от сегашния тим не съумяха да покажат, че могат да върнат Юнайтед към огромни оценки.

Напускането на Рафаел Варан към този момент беше оповестено, като на бранителя му беше разрешено да напусне един път договорът му изтича през лятото. Въпреки че дойде като четирикратен победител в Шампионската лига, французинът се бореше с травма и не съумя да образува гръбнака на защитната четворка на к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР