Манчестър Юнайтед разби тимът на Брюж с 5:0 в двубой

...
Манчестър Юнайтед разби тимът на Брюж с 5:0 в двубой
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед писа 5 на Брюж

Манчестър Юнайтед разруши отборът на Брюж с 5:0 в дуел от 1/16-финалите на Лига Европа. Първата среща в Блгия бе завършила при резултат 1:1

Всичко в този дуел се реши още през първото полувреме. В 23-ата минута Саймън Дели от гостите бе изпъден поради умишлена игра с ръка в наказателното поле. Ситуацията бе прегледана и с ВАР и решението бе дефинитивно. От последвалата дузпа Бруно Фернандеш откри резултата.

В 34-ата минута другото ново попълнение през тази зима - Одион Игало съумя да повиши резултата на 2:0. Мата доближи пас и върна топката към нигериеца, който нямаше проблеми да означи от близко.

В 41-ата минута резултатът стана типичен, откакто МакТоминей съумя да се разпише с прекрасен удар от наказателното поле.
 Снимка 469147
Източник:

Отборът на Юнайтед понижи малко оборотите, само че съумя да вкара още два гола в края. Първо в 82-ата минута Джеси Лингард се пребори за топката, нахлу в наказателното поле и даде на Фред, който бе непокрит, а вратата бе опразнена. Той вкара без проблеми за 4:0.

Дълбоко в добавеното време Фред вкара второто си попадение в дуела, откакто Чонг му даде пас, а бразилецът приключи по прелестен метод.

В различен дуел от Лига Европа Севилия и Клуж приключиха 0:0. Срещата от първия мач завърши при резултат 1:1, което значи, че испанците не престават напред.
 Байер (Леверкузен) по-добър от Порто и в реванша, вкара 3 на
Байер (Леверкузен) по-добър от Порто и в реванша, вкара 3 на " До Драгао "

Немският отбор справедливо продължава напред
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР