Манчестър Юнайтед проявява интерес към крайния бранител на Порто Алекс

...
Манчестър Юнайтед проявява интерес към крайния бранител на Порто Алекс
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се включва в битката за най-резултатния бек в Европа

Манчестър Юнайтед демонстрира интерес към крайния защитник на Порто Алекс Телеш, оповестяват медиите в Португалия. Доброто показване на 27-годишният футболист съумя да притегли интереса на редица тимове, като най-сериозен е от страна на Челси и Пари Сен Жермен.

Лондончани си търсят заместител на съвсем сигурните напускащи Емерсон и Маркос Алонсо, като главната трансферна цел на " сините " е левият бранител на Лестър Бен Чилуел. Високата цена, която " лисиците " желаят за своя футболист, обаче може да се окаже проблем за възможна бъдеща договорка и точно заради тази причина от Челси са си харесали Телеш като авариен вид. Преди време се заприказва, че френският първенец ПСЖ към този момент е договорил прехвърлянето на бразилеца, само че до договорка по този начин и не се стигна.

Portuguese media: Manchester United to ‘advance’ pursuit of FC Porto's Alex Telles
— utdreport (@utdreport) August 4, 2020
Сега, съгласно " А Бола ", към борбата за подписа на играча са се присъединили и от Юнайтед. " Червените дяволи " желаят да разширят вариантите в лявата част на отбраната си, поради честите травми на титуляра Люк Шоу. От Порто към момента се надяват, че ще съумеят да накарат футболиста си да остане в тима, макар че не могат да покрият високата заплата, която той желае. През сегашния сезон Телеш има 13 гола и 12 асистенции в 49 мача, което го прави най-резултатният краен бранител в Европа за сезона.

ГЕОРГИ ЧЕРНЕВ Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР