Манчестър Юнайтед продължава да страда от липсата на свежи работещи

...
Манчестър Юнайтед продължава да страда от липсата на свежи работещи
Коментари Харесай

Антонио Конте обясни защо е избрал Тотнъм пред Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед продължава да страда от неналичието на свежи работещи хрумвания от треньорските фигури, а това върна още веднъж тематиката с проваления опит за привличане на Антонио Конте. Италианецът даже за пръв път проговори за случая, с цел да хвърли малко светлина.

„ Мисля, че, когато Манчестър Юнайтед реши да уволни Солскяер, аз към този момент бях подписал с Тотнъм. Но почтено казано, съсредоточен съм върху работата си в Тотнъм и не съм се интересувал повече по тематиката. Доволен съм, тъй като имам опция да работя в съвременен клуб с приказен стадион, отлична подготвителна база и целенасоченост за постигането на високи цели с конкурентен тим за бъдещето “, сподели някогашният управител на италианския Интер пред Manchester Evening News.

Междувременно Тотнъм и Манчестър Юнайтед се оказаха директни съперници за място в топ 4, като на този стадий и двата клуба са извънредно неубедителни и отстъпиха самодейността на Арсенал. Уест Хям също е някъде там и не трябва да бъде подценяван.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР