Манчестър Юнайтед продължава да следи отблизо развитието на нападателя на

...
Манчестър Юнайтед продължава да следи отблизо развитието на нападателя на
Коментари Харесай

Ман Юнайтед ще гледа нападател на Световното

Манчестър Юнайтед продължава да следи от близко развиването на нападателя на Лил Джонатан Дейвид. 22-годишният гений от дълго време е привлякъл вниманието на " алените дяволи ", които считат да изпратят скаути да следят изявите му с екипа на Канада на идното Световно състезание. Ако голаджията се показа мощно в Катар, това може да убеди британския клуб да насочи оферта за него през януари, твърди GIVEMESPORT.

Дейвид се показва чудесно с екипа на Лил откогато бе притеглен от Гент през 2020 година. От началото на сегашния сезон той е в супер форма, като има 9 гола и 1 асистенция в 14 мача в Лига 1. Футболистът има контракт с Лил за още три години, само че от ден на ден клубове демонстрират интерес към него и за " мастифите " ще е мъчно да го задържат, изключително в случай че получат някоя неустоима оферта.

В последните месеци името на Дейвид бе свързвано даже с Реал Мадрид, където са го набелязали като възможен правоприемник на Карим Бензема. Междувременно още няколко клуба наблюдават от близко развиването му, като измежду тях са Арсенал, Тотнъм и Евертън. Така че Ман Юнайтед може да има много сериозна конкуренция за подписа му.

В момента Лил желае сред 40-50 милиона евро за звездата си. Евентуално положително показване на Световното обаче може още да вдигне цената му. Дейвид е водачът на Канада в последните години. Откакто дебютира за " кленовите листа " през 2018 година той има на сметката си 34 мача, 22 гола и 13 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР