Манчестър Юнайтед привлече нападател в последния момент преди затварянето на

...
Манчестър Юнайтед привлече нападател в последния момент преди затварянето на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед взе нападател в последния момент

Манчестър Юнайтед притегли нападател в последния миг преди затварянето на зимния трансферен прозорец. “Червените дяволи” си осигуриха услугите на Одион Игало, който ще пристигна в клуба чартърен до края на сезона с алтернатива за откупуване. 30-годишният нигериец, който е благосъстоятелност на Шанхай Шенхуа, към момента е в Китай, само че се чака да дойде в Англия в околните дни.

Игало има опит в Премиър лийг, където игра за Уотфорд в интервала 2014-2017 година и означи 39 гола в 99 мача. След това той бе продаден в Китай на Чанчун Ятай, а след това мина в Шанхай Шенхуа, където има 10 гола в 19 мача от началото на сезона.

#MUFC can confirm that Odion Ighalo will join us on loan from Shanghai Shenhua until the end of the season.

Welcome, Odion!
— Manchester United (@ManUtd) February 1, 2020
Нападателят направи мощно усещане и с националния тим на Нигерия. Той бе най-хубавият изпълнител на Суперорлите по време на квалификациите за Купата на Африка със 7 гола. След това той означи 5 попадения по време на финалния шампионат през лятото.

Интерес към Игало имаше и от страна на Тотнъм, само че самият състезател е избра да поеме към “Олд Трафорд”. Това е първи трансфер чартърен за “Червените дяволи” от 2014 година насам, когато по този метод бе притеглен Радамел Фалкао. Нигериецът ще би трябвало да запълни дупката в офанзивата на Юнайтед след травмата на Маркъс Рашфорд.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР