Манчестър Юнайтед приема Уест Хам на Олд Трафорд в двубой

...
Манчестър Юнайтед приема Уест Хам на Олд Трафорд в двубой
Коментари Харесай

Съставите на Манчестър Юнайтед и Уест Хам, Де Хеа е титуляр

Манчестър Юнайтед приема Уест Хам на " Олд Трафорд " в дуел от предпоследния кръг на Премиър лийг. Ако през днешния ден " алените дяволи " победят, ще вземат преднина от три точки пред Лестър, на който гостуват в последния кръг от шампионата.

Не се оправдаха догатките, че Оле Гунар Солскяер може да извади Даваид Де Хеа от титулярния състав. Испанецът още веднъж започва, макар че направи съществени неточности в полуфинала за ФА Къп против Челси, който Юнайтед загуби с 1:3 и по този метод прекъсна серията си от 19 следващи срещи във всички шампионати без проваляне. Пол Погба, Антони Марсиал и Мейсън Грийнууд се завръщат измежду 11-те, а Тимъти Фосу-Менса също получава късмет за сметка на Аарън Уан-Бисака, който е на пейката за началото.

Мениджърът на Уест Хам Дейвид Мойс, който се завръща на " Олд Трафорд ", не е направил никакви промени в съпоставяне със състава, който стартира при успеха над Уотфорд в предходния кръг. Лондончани към този момент на процедура си осигуриха оставането в Премиър лийг, тъй че могат да излязат без напрежение. Манчестър Юнайтед: Де Хеа, Фосу-Менса, Магуайър, Линдельоф, Уилямс, Матич, Погба, Фернандес, Грийнууд, Рашфорд, Марисал

Уест Хам: Фабиански, Кресуел, Джонсън, Диоп, Огбона, Нобъл, Райс, Соучек, Форналс, Боуен, Антонио

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!
СТАТИСТИКА ТУК! Премиър лийг 37 кръг, сряда 22 юли  Манчестър Юнайтед 20:00предстои  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР