Манчестър Юнайтед приема Манчестър Сити в отложен мач от 31-ия

...
Манчестър Юнайтед приема Манчестър Сити в отложен мач от 31-ия
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ман Сити - Ман Юнайтед, накъде ще завие титлата?

Манчестър Юнайтед приема Манчестър Сити в отсрочен мач от 31-ия кръг на британската Висша лига. Срещата се явява основна в борбата за купата през тази година. Актуалният първенец Сити има 34 изиграни мача и 86 точки, а водачът Ливърпул е с две точки повече, само че и мач-превес. Именно 178-ото дерби на Манчестър ще обезврежда този пасив сред двата отбора за короната в Англия.

Срещата е с начален час - 22:00, и ще можете да я гледате онлайн по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG ще следи за вас всичко забавно на "Олд Трафорд ", гарнирано с богато видеосъдържание.

 live МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - МАНЧЕСТЪР СИТИ 0:0

В петата минута от срещата Ашли Йънг прати топката надалеч напред към Маркъс Рашфорд, а нападателят на домакините се откъсна от Венсан Компания, само че падна на терена. Младият стрелец на Юнайтед се възпротиви гневно на решението на съдията да не отсъди фаул. Нервното русло цареше в северозападна Англия, като имаше огромно количество брак в дейностите на двата отора. В 10-тата минута Пол Погба стреля отляво с десния крайник, като топката тупна пред Едерсон, само че бразилецът я улови.

В 15-ата минута „ гражданите” построиха добра офанзива, а Давид Силва комбинира вляво със Стърлинг. Острието на Сити напредна във вътрешността и стреля по земя, а Крис Смолинг отклони топката, само че някак Давид де Хеа се намеси и предотврати шанса за отбора на Пеп Гуардиола. Миг по-късно Фред нанесе мощен удар от сериозна отдалеченост, само че топката прелетя настрана. При последвалото нахлуване на Юнайтед Пол Погба прати дълга диагонална топка за Джеси Лингард в наказателното поле. Аймерик Лапорт не можеше да противодейства на англичанина, който нанесе удар от въздуха, само че топката прелетя настрана от вратата на Едерсон.

Четири по-късно Сити сътвори прелестна офанзива, с голям брой пасове, а най-после Бернардо Силва насочи топовен удар зад границата на наказателното поле, само че Де Хеа боксира. При контраатаката, която последва за Юнайтед Джеси Лингард пусна по земя за Маркъс Рашфорд, само че бразилският пазач на Ман Сити излезе и препречи на нападателя да играе с топката, откакто почисти топката. Получи се тежък контакт, след който Рашфорд трябваше да получи лекарска помощ. В 23-ата минута Маркъс Рашфорд насочи мощен удар от над 30 метра разстояние към вратата на Сити, само че кълбото прелетя над напречната греда на Едерсон.

Пет по-късно Рахийм Стълринг нахлу отляво в наказателното поле, само че Матео Дармиан застана пред него, а халфът на Сити пусна остро по земя, само че топката мина край всички футболисти в пеналтерията, след което бе изритана надалеч, надалеч напред. Полека-лека Сити заигра с по-голямо самочувствие, като "гражданите " се придвижиха изцяло в половината на Ман Юнайтед. В 36-ата минута топката прелетя зад защитата на "червените дяволи " за Стърлинг, само че крилото на гостите не съумя да овладее добре топката, след което тя излезе навън. В 44-ата минута „ гражданите” съумяха да намерят някак пространства сред линиите в защитата на Юнайтед, а Агуеро комбинира вляво със Стърлинг. Той замахна да стреля, залъгвайки Дармиан и си освободи кулоар за пукотевица от напълно близка отдалеченост. Стърлинг стреля, топката рикошира в защитник, а някак Давид де Хеа направи грандиозно избавяне.

Миг по-късно Пол Погба загуби "по детски " топката в средата, а Давид Силва подаде вдясно за Серхио Агуеро. Голмайсторът на Сити стреля мощно, само че топката прелетя настрана от вратата на Де Хеа.

Оле Гунар Солскяер прави пет промени след неуспеха с 0:4 против Евертън през уикенда, като Ромелу Лукаку е оставен на пейката. Люк Шоу, Матео Дармиян, Ашли Йънг, Андер Ерера и Джеси Лингард започват като титуляри.

And in the red corner...
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР