Манчестър Юнайтед преговаря с няколко водещи компании, като една от

...
Манчестър Юнайтед преговаря с няколко водещи компании, като една от
Коментари Харесай

Юнайтед в разговори за нов спонсор на екипите

Манчестър Юнайтед договаря с няколко водещи компании, като една от тях може да стане спонсор на екипите на клуба от 2021 година, заяви Джеймс Купър от Sky Sports.

Настоящата договорка с Шевролет, която стартира през 2014, коства повече от 450 млн. паунда за седем години и остава най-голямата сума, плащана на футболен клуб за спонсорство на екипите.

Индустриални източници са уверени, че нова договорка ще приближи или даже задмине настоящето съглашение. Преди към две седмици, вицепрезидентът на „ алените дяволи “ Ед Удуърд показа, че приходите от спонсорство са извънредно значими за бъдещите вложения в състава.

„ Шевролет е приказен сътрудник. Спонсорството продължава да реализира своите цели и за двете страни и ние ще продължим да работим за активирането и максимализирането му “, показа представител на клуба.

Настоящата договорка с Шевролет носи на Юнайтед по 47 млн. паунда годишно и е два пъти по-голяма от предходното спонсорство с AON. AON към момента са спонсори на подготвителния екип на и подготвителното игрище на „ алените дяволи “ – договорка, която носи на клуба по 17 млн. паунда годишно. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР