Манчестър Юнайтед прави всичко възможно да привлече защитника на Наполи

...
Манчестър Юнайтед прави всичко възможно да привлече защитника на Наполи
Коментари Харесай

Наполи отхвърли първата оферта на Ман Юнайтед за Кулибали

Манчестър Юнайтед прави всичко допустимо да притегли бранителя на Наполи Калиду Кулибали, само че към този момент удря на камък. Според Sky Sport Italia " алените дяволи " са извадили оферта на стойност 80 млн. евро за сенегалеца, само че тя е била отхвърлена. От Наполи упорстват, че няма да продадат централния защитник за по-малко от 100 млн.

Ливърпул и Пари Сен Жермен са другите два клуба, които демонстрират сериозен интерес към Кулибали, само че от Юнайтед първи са създали съответно предложение за закупуването му. Във Франция настояват, че самият състезател избира да премине в ПСЖ пред това да продължи кариерата си в Премиър лийг.

Манчестър Юнайтед опитва да се укрепи с Кулибали и предишното лято. Тогава президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис съобщи, че е отказал оферта от 120 млн. евро и се допуска, че тя е пристигнала от " Олд Трафорд ".

Сенегалецът не крие, че желае да си тръгне след края на сезона. Той ще донесе голяма облага на Наполи, който заплати за него по-малко от 10 млн. евро на Генк през 2014 година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР