Манчестър Юнайтед постигна много трудна победа като гост над Кристъл

...
Манчестър Юнайтед постигна много трудна победа като гост над Кристъл
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед измъкна трудна победа като гост на Кристъл Палас

Манчестър Юнайтед реализира доста сложна победа като посетител над Кристъл Палас с 2:0 и си обезпечи и на доктрина евроквота. " Червените дяволи " играха цяло първо полувреме на не изключително високо равнище, само че гол в добавеното време на Маркъс Рашфорд ги успокои. През втората част домакините от Лондон имаха своите шансове да изравнят. За миг те го сториха, само че " милиметров " ВАР ги лиши от попадението. През първата част " орлите ", тъкмо преди гола на Рашфорд " имаха основателни искания за дузпа. Антони Марсиал вкара гола на спокойствието в 75-ата минута. По време на конфликт при отбелязване на попадението Патрик ван Аанхолт получи тежка травма.

В първата част Юнайтед владееше топката повече, само че Кръстъл Палас имаше по-добрите положения. Критикуваният в предходни срещи Давид де Хеа на три пъти трябваше да демонстрира високата си класа.

В 43-ата минута по-късно Заха се сблъска с Линдельоф в пеналта на Юнайтед, само че и в този случай съдията не видя учредения да уточни бялата точка. От повторенията се видя, че контакт е имало. Са о три минути по-късно Бруно Фернандеш подаде в кулоар за Рашфорд, който мнго елегантно си освободи пространство и вкара от близко за 0:1.
 Снимка 488402
Източник:

Кристъл Палас стартира мощно второто полувреме и в 55-ата минута Джордан Аю засече центриране на Заха във вратата, само че след разглеждане на обстановката с ВАР се оказа, че ганаецът е бил с милиметри в засада.

След пропуски и на двата тима развръзката пристигна в 78-ата минута. Рашфорд започва офанзивата, освобождавайки се от няколко противници на левия фланг, комбинира с Бруно Фернандеш, след което подаде извеждащ пас за Марсиал, който с диагонален удар от близко прати топката в мрежата за 0:2. За страдание, по време на отбелязването на гола французинът се сблъска с Патрик ван Аанхолт и го контузи тежко.

Срещата продължи да бъде открита и резултатът можеше да бъде изменен и двете направления.

С този триумф Манчесът Юнайтед остана на пето място с 62 точки и голова разлика +28. С подобен актив е и Лестър, само че с голова разлика +30 и с 3 повече маркирани попадения. Третият Челси има 63 точки, само че с +15 голова разлика.

Юнайтед ще бъде хазаин на Уест Хям и ще гостува в директен мач за Шампионската лига на Лестър. " Лисиците " гостуват в неделя на Тотнъм, когато Манчестър Юнайтед и Челси ще играят полуфинал за ФА Къп. Лондончани имат посещение на Ливърпул в сряда и ще бъдат домакини на Уллвърхямптън в последния кръг.

Кръстъл Палас има 42 точки и най-вероятно ще приключи на 14-ата позиция, на която се намира сега. " Орлите " имат посещение на Уулвърхямптън и домакинство на Тотнъм.
 Погба към този момент не желае да си потегля от Манчестър Юнайтед
Погба към този момент не желае да си потегля от Манчестър Юнайтед

Обрат!
 Снимка 488400
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР