Манчестър Юнайтед постигна инфарктна победа с 3:2 над Саутхамптън в

...
Манчестър Юнайтед постигна инфарктна победа с 3:2 над Саутхамптън в
Коментари Харесай

Солскяер: Победихме като едно време

Манчестър Юнайтед реализира инфарктна победа с 3:2 над Саутхамптън в семейството си от 29-ия кръг на Премиър лийг. Двубоят бе много трогателен, а триумфът на “Червените дяволи” пристигна с гол в 89-ата минута на Ромелу Лукаку. След мача мениджърът Оле Гунар Солскяер съобщи, че тази среща му е напомнила на успехите от едно време, когато той носеше екипа на отбора под ръководстото на сър Алекс Фъргюсън.

“Тази победа ми припомня на мачовете от едно време. Бил съм част от сходни дуели доста пъти. Много съм горделив от момчетата, че съумяха със зъби и нокти да изтръгнат трите точки. На полувремето им споделих, че би трябвало да бъдат по-бързи с топката в наказателното поле, да нападат по-смело и Стретфорд Енд ще им помогне да реализират гола. Не желая да лишавам от красивите осъществявания на Андреас и Ромелу, само че съгласно мен страхотната поддръжка е част от историята на нашия клуб и това се е виждало доста пъти”, счита Солскяер.

Все отново норвежецът призна, че това не бе най-силния мач на неговия тим напоследък.

“Този път по-важни бяха характерът и вярата, а не класата в играта ни. Класата си пролича при трите гола, само че другояче играта ни не бе на нужното равнище. Можехме да водим с два гола още след първите пет минути, тъй че имаше някои хубави моменти, само че като цяло има какво да се желае, изключително в завършващата фаза”, добави експертът.

Премиър лийг 29 кръг, събота 2 март  Манчестър Юнайтед 3:2краен резулат  Саутхамптън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР