Манчестър Юнайтед постигна 4-а поредна победа в Шампионската лига, но

...
Манчестър Юнайтед постигна 4-а поредна победа в Шампионската лига, но
Коментари Харесай

Моуриньо: Лукаку и Ерера искаха да бият втората дузпа, но аз избрах Блинд

Манчестър Юнайтед реализира 4-а поредна победа в Шампионската лига, само че на доктрина още не е сигурен осминафиналист. След триумфа против Бенфика (2:0) мениджърът на " алените дяволи " Жозе Моуриньо разкри, че персонално той е решил Дейли Блинд да извърши втората дузпа за отбора, откакто първата бе пропусната от Антони Марсиал.

" Още не сме се класирали. Постигнахме 4 победи, само че към този момент и те не са задоволителни, с цел да сме сигурни за 1/8-финалите. Трябва ни 1 точка в оставащите два мача. Не мога да не съм благополучен от обстоятелството, че направихме цели 6 промени в състава и все пак победихме. Това са 3 точки за тима и повече пари за клуба, тъй като всяка победа носи награда. Бенфика ни затрудни, само че въпреки всичко намерихме метод да вкараме два гола и да победим ", разяснява Специалния.

" Марсиал не вкара първата дузпа, а когато ни дадоха втора, той към този момент не беше на терена. Съответно, трябваше някой различен да поеме отговорността. Лукаку и Ерера бяха подготвени, само че аз избрах Блинд. Това беше мое решение. В последните дни Марсиал не пропусна нито една дузпа на подготовка, а през днешния ден се случи, тъй че от време на време тези решения са неверни ", изясни мениджърът на Юнайтед. Шампионска Лига 4 кръг, вторник 31 октомври  Манчестър Юнайтед 2:0краен резулат  Бенфика
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР