Манчестър Юнайтед посреща Кристъл Палас в мач от 7-я кръг

...
Манчестър Юнайтед посреща Кристъл Палас в мач от 7-я кръг
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Кристъл Палас, съставите

Манчестър Юнайтед посреща Кристъл Палас в мач от 7-я кръг на Висшата лига. Двубоят е с начален час 17:00 и може да го наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT 3, а Gong.bg ще ви направи съпричастни към конфликта, като го наблюдава минута по минута.

Манчестър Юнайтед е в серия от две следващи победи във всички шампионати, като записа и две сухи мрежи, което може да повдигне настроението и самочувствието на отбора. Ерик загар Хаг ще желае " алените дяволи " да завоюват дуела непременно, с цел да се завърнат в борбата за топ 4 и да натрупат точки.

Кристъл Палас се оправя добре от началото на сезона, като има единствено две загуби, само че съумява да завоюва точки в дуелите против тимове, които са на тяхното равнище. Тимът на Рой Ходжсън е новобранец в конфликта, само че ще се надява с добра игра да завоюва точки, които да оказват помощ за спокойствието на тима.

Стартови сформира:

Манчестър Юнайтед:  24. Онана, 4. Амрабат, 19. Варан, 2. Линдельоф, 20. Далот, 7. Маунт, 18. Каземиро, 10. Рашфорд, 8. Фернандеш, 28. Пелистри, 11. Хойлунд

Кристъл Палас:  1. Джонсън, 3. Мичъл, 6. Гехи, 16. Андерсен, 2. Уорд, 28. Дукуре, 19. Хюз, 9. Аю,15. Шлуп, 10. Езе, 14. Матета
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР