Манчестър Юнайтед победи у дома Нотингам Форест с 3:0 в

...
Манчестър Юнайтед победи у дома Нотингам Форест с 3:0 в
Коментари Харесай

Ман Юнайтед разпиля Нотингам и диша във врата на отборите от топ 4

Манчестър Юнайтед победи вкъщи Нотингам Форест с 3:0 в мач от 17-ия кръг в британската Висша лига. Головете за " алените дяволи " означиха Маркъс Рашфорд(19`), Антони Марсиал(22`) и Фред(87`).

С успеха Юнайтед се приближи единствено на точка от четвъртия Тотнъм, само че " шпорите " са и с мач по-малко. Нотингам остава на предполседното място с едвам 13 пункта в актива си.
 Челси - Борнемут 2:0 в мач от Висшата лига
Челси постави завършек на черна серия във Висшата лига с пердах над " черешките "

Кай Хаверц и Мейсън Маунт се разписаха за лондончани

Домакините започнаха по-силно дуела и още преди да са минали 10 минути можеше да открият резултата. След безредие в полето Нотингам топката попадна в краката на Маласия, който насочи изстрел, само че Уейн Хенеси трябваше да се намесва, а откакто игра с топката тя се отби в гредата и излезе в корнер.

Натискът на Юнайтед даде резултат в 19-а минута, когато Маркъс Рашфорд изведе своите напред. Ериксен извърши хитро корнер по земя, Рашфорд излезе на първа греда и с кинжален шут прониза вратата на гостите.
 Снимка 600709
Източник:

Само три минути по-късно топката още веднъж се озова във вратата на Уейн Хенеси. Маркъс Рашфорд се оправи с двама бранители на Нотингам и пусна пас към Марсиал, който с удар отвън наказателното поле удвои задатъка на своите.

В края на първото полувреме гостите съумяха да върнат едно попадение, само че насладата им беше за малко. ВАР преразгледа обстановката и се оказа, че създателят на гола Вили Боли се е намирал в състояние на засада.
 Снимка 600710
Източник:

Юнайтед продължи да бъде по-добрият тим и през второто полувреме, но това предимство се изрази с гол едвам 3 минути преди края, когато Каземиро изведе Фред отляво и бразилецът оформи крайния резултат с прекрасен шут около стража на Нотингам.

Манчестър Юнайтед - Нотингам Форест 3:0

1:0 Маркъс Рашфорд 20`

2:0 Антони Марсиал 23`

3:0 Фред 87`
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР