Манчестър Юнайтед победи Тотнъм в дербито от 10-тия кръг на

...
Манчестър Юнайтед победи Тотнъм в дербито от 10-тия кръг на
Коментари Харесай

Този път Юнайтед не сгреши, Тотнъм е различен без Кейн

Манчестър Юнайтед победи Тотнъм в дербито от 10-тия кръг на Висшата лига на Англия.

Битката на стадион " Олд Трафорд " приключи при резултат 1:0. Единственото попадение беше осъществено от Антони Марсиал, разписал се 8 минути преди края на постоянното време

Хари Кейн бе огромният отсъстващ. Голмайсторът на шампионата страда от разтежение и мениджърът на " шпорите " Маурицио Почетино удостовери, че няма да рискува положението на нападателя.

 Снимка 315396
Източник:

ТОПСПОРТ наблюдава онлайн за потребителите си случилото се на Театъра на фантазиите:

 Манчестър Юнайтед - Тотнъм 1:0, гол на Марсиал! онлайн
Манчестър Юнайтед - Тотнъм 1:0, гол на Марсиал!

Лек териториален превес на домакините

Първото полувреме на срещата предложи голям брой оспорвани обстановки, игра на високо движение, центрирания и в двете наказателни полета, само че нито един гол.

Домакините владееха топката през по-голямата част от времето, само че до края на първата част записаха едно-единствено съществено състояние в пеналта на противника, а надлежно и единствено един изстрел в очертанията на задачата.

 Снимка 320483
Източник:

Маркъс Рашфорд изглеждаше пределно стимулиран и мобилизиран да покаже всичко, на което е кадърен, само че по този начин и не успяваше да откри съвършената композиция със собствен съотборник, която да му подсигурява 100%-ва обстановка за гол.

Младокът се нагърбваше с осъществяването на всички статични положения, като постоянно създаваше напрежение пред Лорис.

Вниманието на почитателите притегли и водачът в нападението на " алените дяволи " Ромелу Лукаку, чийто дейности обаче бяха припряни, той показваше бурно несъгласието си с част от отиграванията на съотборниците си и като че ли не намираше " общ език " с тях в офанзивата на тима.

 Снимка 320499
Източник:

Тотнъм отговаряше с чести контрадействия, които обаче приключваха или с центрирания по земя, или пък със слаби, неубедителни изстрели към вратата на Де Хеа.

Така или другояче попадения, в границите на първото полувреме от дербито, не бяха осъществени.

 Снимка 320485
Източник:

През вторите 45 минути и двамата мениджъри коригираха избраниците в своите сформира, само че и това не изостри кой знае какъв брой играта.

Тотнъм се опита да усъвършенства своето показване, само че влошените атмосферни условия попречиха както на лондончани, по този начин и на техните домакини да предложат максимума от опциите си.

 Снимка 320502
Източник:

Резултатът беше открит след 82 минути игра, когато Лукаку прати топката към влезлия минути по-рано в игра Марсиал, който се разписа за 1:0.

Нови голове не бяха маркирани и по този начин Юнайтед се поздрави със седмия си триумф през сезона в шампионата и застава на две точки зад Сити, който обаче още не е изиграл дуела си от кръга. Тотнъм изостава на три пункта от днешния си противник.

" Червените дяволи " влязоха в дербито след първата си загуба в шампионата - от Хъдърсфийлд през предишния уикенд и бяха стимулирани да показват максимума от опциите си през днешния ден.

 Жозе Моуриньо изпуснал нервите си след загубата от Хъдърсфийлд
Моуриньо задмина Фъргюсън

Португалецът бил неразпознаваем след последния съдийски сигнал

Освен Кейн, на " Олд Трафорд " за Тотнъм не игра и Виктор Уаняма, който има контузия в коляното. Фернандо Йоренте получи комплицираната задача да размени голмайстора на " шпорите " Кейн, само че не оправда упованията.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР