Манчестър Юнайтед победи Милан след невероятна драма с дузпи на

...
Манчестър Юнайтед победи Милан след невероятна драма с дузпи на
Коментари Харесай

Милан и Юнайтед си биха 26 дузпи в контрола

Манчестър Юнайтед победи Милан след невероятна драма с дузпи на шампионата "International Champions Cup ". В постоянното време двата отбора не излъчиха победител на стадион "Роуз Боул " - 1:1. Алексис Санчес се разписа за "червените дяволи " в 12-ата минута, а единствено три по-късно Сусо изравни. До края на постоянното време както избраниците на Моуриньо, по този начин и играчите на Гатузо пропуснаха по няколко положения, с цел да се стигне до осъществяването на дузпи.

При ударите от бялата точка противниците сътвориха същинско шоу за феновете, като извършиха общо 26 удара. В последна сметка победител се оказаха играчите на Манчестър Юнайтед, които надвиха с 9:8 точни изстрела. Макар да бе на страната на губещите, Хосе Рейна направи мощен дебют за Милан, като хвана четири дузпи и означи една. Колегата му Жоел Кастро също извърши дузпа, само че не съумя да вкара.

За шоуто още повече способстваха Гатузо и Моуриньо, които даже изгледаха някои от осъществяванията един до различен. В един миг треньорът на Милан отиде при сътрудника си, прегърна го и с усмивка го попита дали пък да не влезе на терена и също да опитва мерника си от бялата точка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР