Манчестър Юнайтед определи дуото на Байер Леверкузен Джереми Фримпонг и

...
Манчестър Юнайтед определи дуото на Байер Леверкузен Джереми Фримпонг и
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед може да бъде принуден да преосмисли двойния трансферен план на Ерик тен Хаг благодарение на Шаби Алонсо

Манчестър Юнайтед дефинира дуото на Байер Леверкузен Джереми Фримпонг и Едмонд Тапсоба като летни трансферни цели - само че възможностите им да сключат договорка може бъде повлиян от интереса на Ливърпул към Шаби Алонсо.

Въпреки че не съумя да направи нито едно сключване през януарския трансферен прозорец, Ерик загар Хаг се чака да бъде подсилен през лятото и главната смяна в отбраната му е на дневен ред.

Не единствено, че има въпросителни по отношение на дълготрайното бъдеще на Арън Уан-Бисака, Рафаел Варан и Виктор Линделоф - до момента в който Джони Еванс е подготвен да напусне, когато договорът му изтече - Юнайтед следи Фримпонг и Тапсоба предвид на усилване на интереса им в края на настоящата акция.

Както беше обявено за първи път от The Manchester Evening News, впечатляващата форма на дуото в Леверкузен, който е отпред в Бундеслигата, откакто остана непобеден до момента този мандат и откакто разруши Байерн Мюнхен през уикенда, не остана неусетен на Олд Трафорд.

Интересът към Фримпонг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР