Манчестър Юнайтед официално назначи своя нов временен мениджър в лицето

...
Манчестър Юнайтед официално назначи своя нов временен мениджър в лицето
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед официално представи Ралф Рангник

Манчестър Юнайтед публично назначи своя нов краткотраен управител в лицето на германеца Ралф Рангник. Новината бе оповестена на клубния уеб-сайт.

„ Ралф е един от най-уважаваните треньори и иноватори в европейския футбол. Той беше нашият първи избор за краткотраен управител, с помощта на скъпите му водачество и механически умения, които е натрупал през миналите съвсем четири десетилетия “, сподели спортният шеф на „ алените дяволи “ Джон Мъртоу.

„ Вълнувам се, че се причислявам към Манчестър Юнайтед и съм фокусиран да направя сполучлив сезона за клуба. Съставът е изпълнен с гений и има превъзходен баланс сред младост и опит. Всичките ми старания в идващите шест месеца ще бъдат, да оказа помощ на тези играчи, да изпълнят капацитета си - в самостоятелен и най-много в екипен проект. Отвъд това в дълготраен проект желая да извършвам консултантската си активност тук “, сподели Рангник при назначението си.

Новината бе предстояща през миналата седмица, защото редица изявления към този момент свързваха експерта с работата, само че детайлностите към контракта му са това, което имаше потребност от повече време за изглаждане.

Първият му мач отпред на Манчестър Юнайтед се обрисува да е против Арсенал на „ Олд Трафорд “ в четвъртък (2 декември).

Welcome to Manchester United, Ralf Rangnick
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР