Манчестър Юнайтед обяви официално привличането на Хари Магуайър от Лестър,

...
Манчестър Юнайтед обяви официално привличането на Хари Магуайър от Лестър,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед обяви трансфера на Хари Магуайър

Манчестър Юнайтед разгласи публично привличането на Хари Магуайър от Лестър, трансформирайки го в най-скъпият бранител в света (80 млн. паунда или 87 милиона евро).
 Манчестър Юнайтед разгласи втори нов летен трансфер
Английският национал подписа контракт за шест години с опцията за удължение с още една. Той беше най-голямата цел на " алените дяволи " през този трансферен прозорец.

" Доволен съм, че подписах с този огромен тим. Наслаждавах се на престоя си в Лестър и желая да благодаря на всички в клуба, на фантастичните почитатели за поддръжката през последните два сезона. Когато Манчестър Юнайтед се интересува от теб постоянно е невероятна опция.

От диалозите ми с мениджъра Оле Гунар Солскяер останах разчувствуван от визията за развиване на тима. Ясно се вижда, че градим тим, кадърен да печели титли. Нямам самообладание да се срещна с новите си съотборници и сезонът да стартира ", съобщи Магуайър, представен от формалния уебсайт на клуба.

" Хари е един от най-хубавите централни бранители в света. Той чете отлично играта и има мощно наличие на терена.

Умее да остава спокоен и е невъзмутим с топка в крайници. Смятам, че ще се впише отлично в този тим както с играта си на терена, по този начин и с държанието си отвън него ", добави от своя страна Солскяер.

Очаква се Хари Магуайър да дебютира още в първи мач за сезона против Челси.

Maguire acquired ✔️

Ole???? @HarryMaguire93 #MUFC pic.twitter.com/rky0QYafjy
— Manchester United (@ManUtd) August 5, 2019
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР