Манчестър Юнайтед няма намерение да привлича Златан Ибрахимович през януарския

...
Манчестър Юнайтед няма намерение да привлича Златан Ибрахимович през януарския
Коментари Харесай

Юнайтед няма намерение да си връща Златан

Манчестър Юнайтед няма желание да притегля Златан Ибрахимович през януарския трансферен прозорец, оповестяват разнообразни източници на острова. Мениджърът Оле Гунар Солскяер не счита, че ще има потребност от неговите услуги и има други варианти за укрепване на офанзивата.

Според „ Daily Telegraph “ и управителните фактори в клуба са срещу това шведът да се завърне на „ Олд Трафорд “. Те считат, че той няма да може да запълни празнината, оставена в офанзивата на Юнайтед, откакто Златан към този момент навърши 38 години, по-рано този месец. Ибрахимович има 30 гола в 29 мача този сезон за своя клуб ЛА Галакси в МЛС. Договорът му с американски отбор изтича в края на тази година и по-късно той ще стане свободен сътрудник. Също по този начин неведнъж шведът е заявявал, че желае още веднъж да играе в топ състезание от Европа:

„ На 100 % знам, че мога да направя разлика в класите и в Италия, и в други страни. Ще се оправя по-добре от играчите, които са там в този момент “, показа Ибрахимович в едно то интервютата си.

„ Червените дяволи “ имат отчайваща потребност от нападател, като с трансфер в Манчестър се свързват най-много Марио Манджукич от Ювентус и Муса Дембеле от Олимпик Лион.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР