Манчестър Юнайтед не се възползва от положенията си в началото

...
Манчестър Юнайтед не се възползва от положенията си в началото
Коментари Харесай

Капитанът на Юнайтед: Не ни е било писано

Манчестър Юнайтед не се възползва от ситуациите си при започване на мача и отпадна разумно, съобщи Ашли Йънг след загубата с 0:3 против Барселона в Шампионската лига. Англичаните удариха греда в първата минута и пропуснаха още две положения мигновено по-късно.

" Трудно е да отстраниш Барселона, когато започнеш мача добре и създадеш две или три обстановки, само че не се възползваш от тях. Ако ние бяхме вкарали първи, мачът щеше да бъде тотално друг. Не ни е било писано. Те демонстрираха най-силните си качества и завоюваха мача ", съобщи капитанът на Юнайтед.

" Доминирахме в началните 15-20 минути и можеше да бъде друго, в случай че бяхме вкарали. В такива мачове нямаш право да пропускаш толкоз доста. Меси е един от най-хубавите футболисти в света и изигра дуела точно на такова ниво”, добави пък Джеси Лингард.

" Всеки знаеше, че сме новобранците в този конфликт, само че ние самите трябваше да си имаме вяра. Сега задачата ни е да се завърнем в Шампионската лига следващата година ", добави нападателят. Шампионска Лига 1/4 кръг, вторник 16 април  Барселона 3:0краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР