Манчестър Юнайтед надви Евертън на ,,Олд Трафорд“Отборът на Манчестър Юнайтед

...
Манчестър Юнайтед надви Евертън на ,,Олд Трафорд“Отборът на Манчестър Юнайтед
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед надви Евертън на ,,Олд Трафорд“

Манчестър Юнайтед надделя Евертън на,,Олд Трафорд “
Отборът на Манчестър Юнайтед реализира победа с 2:1 над Евертън вкъщи на,,Олд Трафорд “ в среща от 10-ия кръг на британската Висша лига.,,Червените дяволи “ не позволиха равнене в резултата сходно на това против Челси в предходния кръг и се реваншираха на своите последователи за загубата от Ювентус в Шампионската лига по-рано през седмицата.

Двубоят стартира по-добре за домакините, които получиха правото да изпълнят дузпа в 27-та минута на срещата. Зад топката застана Пол Погба, чийто удар бе избавен от Джордан Пикфорд, само че при добавката френският полузащитник не сгреши и даде задатък на Юнайтед. Това бе втора поредна избавена дузпа за Пикфорд след тази в предишния кръг против Кристъл Палас. До края на първата част резултатът остана неизменен и играчите на Жозе Моуриньо се отдръпнаха на отмора с минимална преднина.

Малко след началото на втората част Антони Марсиал означи третия си гол в последните два турнирни мача, като Погба този път бе в ролята на помощник за попадението на сънародника му. Юнайтед контролираше дуела, само че,,карамелите “ се върнаха в мача след нова дузпа в срещата, която бе вкарана от Гюлфи Сигурдсон в 77-та минута. До края на конфликта Евертън опита да изравни резултата, само че не можа да тормози кой знае какъв брой съществено стража на,,червените дяволи “ Давид Де Хеа. Юнайтед даже имаше опция да подпечата триумфа си с трети гол, само че останалият очи в очи с вратаря Пикфорд Марсиал направи огромен пропуск в добавеното веме на срещата.

С триумфа си манчестърци се изкачиха на осмата позиция във краткотрайното класиране с две точки пред днешния си противник, като изостават на девет от водача Ливърпул. В идващия кръг тимът на Жозе Моуриньо гостува на приятната изненада през сезона Борнемут. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР