Манчестър Юнайтед може да се насочи към Жоао Феликс през

...
Манчестър Юнайтед може да се насочи към Жоао Феликс през
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед взима звезда на Атлетико за заместник на Роналдо

Манчестър Юнайтед може да се насочи към Жоао Феликс през януари, с който да размени Кристиано Роналдо. Смята се, че мениджърът на „ алените дяволи “ е взел решение да се раздели с Кристиано, откакто той отхвърли да влезе от пейката против Тотнъм и напусна демонстративно „ Олд Трафорд “, предава gong.bg.

Междувременно в Мадрид се твърди, че Феликс желае да напусне Атлетико или през януари, или през лятото. Това може да проправи пътя на Юнайтед да насочи оферта за сънародника на Роналдо, твърди „ Deportes Cuatro “.

В Испания сочат, че вземането на Феликс чартърен през януари е алтернатива предвид на непрекъснат трансфер през идващото лято. Нападателят на Атлети е представляван от Жорхе Мендеш, който е сътрудник и на Кристиано Роналдо.

Случката с Роналдо против Тотнъм, поради която той беше отхвърлен от първия тим преди утрешното посещение на Челси, единствено ускори спекулациите, че той може да напусне клуба.

Юнайтед обаче ще се сблъска със сериозна конкуренция, в случай че реши да наддава за Феликс. Испанското издание „ AS “ счита, че Байерн Мюнхен, Пари Сен Жермен, както и неназован тим от Висшата лига се интересуват от неговия автограф. Почти несъмнено обаче става дума точно за „ алените дяволи “.

Твърди се обаче, че ПСЖ към този момент е в контакт с Феликс за евентуален негов трансфер на „ Парк де Пренс “. Атлетико пък се надява 22-годишният португалски национал да увеличи цената си по време на Световното състезание в Катар преди януарския трансферен прозорец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР