Манчестър Юнайтед и Уотфорд играят при резултат 0:0 в двубой

...
Манчестър Юнайтед и Уотфорд играят при резултат 0:0 в двубой
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Юнайтед - Уотфорд 0:0, абсурдни пропуски за червените дяволи

Манчестър Юнайтед и Уотфорд играят при резултат 0:0 в дуел от 23-ия кръг на Висшата лига.

Домакините започнаха мощно мача и още в 5-а минута стигнаха до огромен късмет. След центриране на Уан-Бисака отдясно Кристиано Роналдо съумя да овладее на точката на дузпата и да стреля в гредата на вратата на Бен Фостър.

В 9-та минута Еланга се оказа на хубава стрелкова позиция, само че ударът на младока се отби в тялото на Роналдо. В 12-а минута Бруно Фернандеш беше изведен самичък против Фостър, само че не съумя да преодолее опитния британския пазач.

В 16-а минута Кристиано Роналдо си намерения, че отбелязал, възползвайки се от асистенция на Еланга. В следствие обаче се оказа, че португалецът беше в на засада, въпреки и доста минимална. Само 3 минути по-късно Фернандеш още веднъж профука страховит късмет за домакините.

Домакините продължиха да вършат светкавични контраатаки, а в 27-а минута Роналдо съумя да изпревари Бен Фостър и да центрира на главата на Фернандеш, само че атакуващият халф продължи със своите пропуски. В 42-а минута извънредно дейния Еланга падна в наказателното поле, само че основният рефер не счете, че е задоволително за дузпа.

В 56-а минута пристигна следващият непростителен пропуск за домакините. След отлична композиция младокът беше изведен в наказателното поле. Той преодоля Фостър след хубаво първо допиране, само че на опразнена врата стреля настрана. В 61-а минута Роналдо още веднъж не съумя да вкара, нацелвайки тялото на Пол Погба. На този стадий към този момент беше подозрително, че може въобще да падне гол.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД – УОТФОРД 0:0

Стадион: „ Олд Трафорд”, Манчестър

Манчестър Юн: 1 Де Хеа, 29 Бисака, 2 Линдельоф, 19 Варан, 27 Телеш, 31 Матич, 17 Фред, 36 Еланга, 18 Фернандеш, 6 Погба, 7 Роналдо

Мениджър: Ралф Рангник

Уотфорд: 1 Фостър, 14 Камара, 22 Самир, 15 Катхарт, 2 Нгакиа, 8 Клевърли, 6 Лоуса, 19 Сисоко, 25 Денис, 7 Кинг, 23 Сар

Мениджър: Рой Ходжсън
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР