Манчестър Юнайтед и Нюкасъл се изправят в битка за първия

...
Манчестър Юнайтед и Нюкасъл се изправят в битка за първия
Коментари Харесай

Битката за Купата на Лигата, съставите на Ман Юнайтед и Нюкасъл, Кариус е титуляр

Манчестър Юнайтед и Нюкасъл се изправят в борба за първия огромен трофей в Англия. " Червените дяволи " бележат сериозен напредък този сезон, само че нямат трофей от шест години, което за клуб от техния сан не е къс интервал. За " свраките " това е първи сходен конфликт от 1999 година, когато губят финала в Купата на Англия точно от Ман Юнайтед. Нюкасъл не е печелил сериозен трофей от съвсем 54 години.

Тимът на Ерик загар Хаг има единствено една загуба от 6 ноември насам. Отборът обаче разчита доста на Маркъс Рашфорд, който имаше проблем с глезена, само че стартира като титуляр. Английският национал прави най-хубавия сезон в кариерата си и има 24 гола. Наставникът не може да разчита на контузените Ериксен, Ван де Беек и Марсиал. Тен Хаг е направил две промени от мача с Барселона в четвъртък. Диого Далот заменя Аарън Уан-Бисака, а Антони влиза на мястото на Джейдън Санчо. 

Нюкасъл също прави отличен сезон, а " свраките " са с най-хубавата отбрана в елита на Англия. Еди Хау преобрази тима и той към този момент е сериозен фактор. Добрата вест за него е завръщането след наказване на Бруно Гимараеш, който е основен състезател за отбора. Големият проблем е на вратата. Ник Поуп е осъден след аления му картон против Ливърпул, а Мартин Дубравка няма право да играе. Словакът в действителност ще взеем орден при триумф на Ман Юнайтед, защото игра за тях в шампионата по-рано през сезона, когато беше преотстъпен на " Олд Трафорд ". На вратата на Нюкасъл стартира Лорис Кариус, чието споменаване води до кошмари за почитателите на Ливърпул. Калъм Уилсън ще води офанзивата на отбора, а Александър Исак е оставен на аварийна пейка.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД - НЮКАСЪЛ

МАН ЮНАЙТЕД: Де Хеа, Далот, Варан, Мартинес, Шоу, Каземиро, Фред, Фернандеш, Антони, Рашфорд, Вегхорст
НЮКАСЪЛ: Кариус, Трипиър, Ботман, Шар, Бърн, Лонгстаф, Гимараеш, Жоелинтон, Алмирон, Сент-Максимен, Уилсън

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР