Манчестър Юнайтед и Лийдс играят при 0:1 в отложен мач

...
Манчестър Юнайтед и Лийдс играят при 0:1 в отложен мач
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед 0:1 Лийдс, гостите поведоха с ранен гол

Манчестър Юнайтед и Лийдс играят при 0:1 в отсрочен мач от 8-ия кръг на Премимър лийг. Вилфред Ньонто откри още във втората минута на дуела.
 

Йоркширци съумяха да излязат напред в резултата още във втората минута, когато Бруно Фернандеш бе притиснат край тъчлинията и загуби, топката бе пратена в предни позиции към Патрик Бамфорт и целния нападател я заложи на Вилфред Ньонто, който с удар отвън наказателното поле означи за 1:0.

Постепенно Манчестър Юнайтед се настани в зоната към наказателното поле на Лийдс и на два пъти Алехандро Гарначо и един път Марсел Забитцер пропуснаха доста положителни благоприятни условия за равнене на резултата.

Това е първият от два поредни конфликта, откакто тимовете ще изиграят още един мач по сред си през уикенда, само че вторият конфликт ще е на “Елънд Роуд ”.

Мениджърът на “червените дяволи ” Ерик загар Хаг е направил три промени в своя отбор спрямо сложната победа над Кристъл Палас преди няколко дни. Новото попълнение Марсел Забитцер прави своя дебюют от първата минута, а с изключение на него в състава се завръща Диого Далот, който страдаше от контузия в последните седмици. Алехандро Гарначо пък заема мястото на Антони, който също е с контузия.

Лийдс ще бъде воден от цели трима треньори, които до неотдавна бяха помощници на Джеси Марш преди той да бъде уволнен. Михаел Скубала, Пако Гайардо и Крис Армас вършат две промени в тима на йоркширци, като Лиам Купър и Марк Рока не са в групата за дуела, а техните места са заети от Робин Хох и новото попълнение Уестън Маккени.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР