Манчестър Юнайтед и Брайтън се изправят един срещу друг в

...
Манчестър Юнайтед и Брайтън се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Брайтън - Манчестър Юнайтед, Рашфорд се завръща, Магуайър извън групата

Манчестър Юнайтед и Брайтън се изправят един против различен в полуфинален конфликт сред двата отбора в шампионата за Купата на Англия. “Червените дяволи ” стигнаха до тази фаза на шампионата, откакто поредно надвиха с еднакъв резултат 3:1 над Евертън, Рединг, Уест Хам и Фулъм. “Чайките ” пък съумяха да отстранят Мидълзбро, Ливърпул, Стоук и Гримсби. Двата отбора се изправят един против различен през днешния ден на “Уембли ”, с цел да решат кой от тях ще се изправи против Манчестър Сити във финала за трофея при започване на юни.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг прави три промени в своя отбор след извънредно слабото показване против Севиля при отпадането от Лига Европа в четвъртък. Той още веднъж може да разчита от първата минута на някои от водещите си играчи. Бруно Фернандеш, който бе осъден през седмица, се завръща в състава и заменя Марсел Забитцер. Маркъс Рашфорд заема мястото на Джейдън Санчо, а Люк Шоу още веднъж ще се подвизава в центъра на защитата и ще партнира на Виктор Линдельоф.

Италианският ментор на Брайтън пък Роберто де Дзерби залага на две промени в своя отбор спрямо отбора, който завоюва против Челси преди седмица. Еван Фъргюсън продължава да лекува контузия и на негово място в отбора се завръща Дани Уелбек дружно с Хулио Енсисо. Джоел Велтман пък, който бе под въпрос, сяда на скамейката.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР