Манчестър Юнайтед и Барселона преговарят за размяна на десните си

...
Манчестър Юнайтед и Барселона преговарят за размяна на десните си
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и Барселона преговарят за размяна на десни бекове

Манчестър Юнайтед и Барселона договарят за замяна на десните си бекове, твърди каталунското издание „ Спорт “. Мениджърът на „ алените дяволи “ Ерик загар Хаг не счита да разчита на Аарън Уан-Бисака, към който интерес им и някогашният му клуб Кристъл Палас. Нидерландецът обаче сигурно желае още един десен краен защитник, който да е опция на Диого Далот. В Барселона обстановката е сходна – Чави Ернандес не счита да употребява Сержиньо Дест, само че пък клубът търси десен защитник за позицията, на която през вчерашния ден игра новото попълнение Жул Кунде, а в предходните мачове бе употребен и Роналд Араухо. 

Тен Хаг познава доста добре опциите на Дест, защото преди време двамата работиха дружно в Аякс. Според информацията мениджърът счита, че 21-годишният футболист може да бъде доста потребен поради това, че е е мощен в нападателен проект. 

Същевременно Манчестър Юнайтед, който всеки миг ще завърши прехвърлянето на Антони от Аякс, продължава и договарянията за вратаря на Нюкасъл Мартин Дубравка.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР