Манчестър Юнайтед гостува на в среща от третия кръг на

...
Манчестър Юнайтед гостува на в среща от третия кръг на
Коментари Харесай

Лутън 0:0 Манчестър Юнайтед, следете тук!

Манчестър Юнайтед гостува на в среща от третия кръг на шампионата за Купата на Лигата в Англия. Резултатът досега е 0:0. " Червените дяволи " разочароваха през уикенда, когато изгубиха от с 1:3 на " ", и в този момент ще се опитат да реализират безапелационен триумф против " шапкарите ".

Мениджърът е заложил на огромна част от запасите си. Атаката води, а зад него ще работят, Дони ван де Беек и. На вратата е, а сътрудник на в центъра на отбраната е. и получават късмет в средата на терена.

Here's how we line up to face Luton in our third-round encounter
— Manchester United (@ManUtd) Лутън към този момент отстрани в предходните кръгове (3:1) и (1:0), а също така направи отличен старт на сезона в Чемпиъншип, като взе 6 точки от мачовете с и. След няколко дни на отбора на Нейтън Джоунс следва значим конфликт с и той е избрал да резервира силите на множеството си съществени футболисти.

Домакините не могат да разчитат на Дан Потс, Галоуей и Юнън О'Кейн. Тримата в офанзива са Казенга ЛуаЛуа, Дани Хилтън и Аандрю Шини. След травма се завръща централният бранител Локиър.

Your Hatters to take on tonight in the third round of the
— @LutonTown (@LutonTown) За последно двата тима се срещнаха през 1992 година и приключиха 1:1, само че като цяло Юнайтед завоюва 8 от предходните си 10 мача против този противник.

" Червените дяволи " са триумфирали с Купата на Лигата 5 пъти. През предишния сезон отборът отпадна на 1/4-финалите от градския си противник.

Англия, Купа на Лигата - 1/16-финали:

ЛУТЪН - МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД 0:0 Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР