Манчестър Юнайтед е задействал сериозно опцията да привлече капитана на

...
Манчестър Юнайтед е задействал сериозно опцията да привлече капитана на
Коментари Харесай

Ман Юнайтед и Спортинг на среща в Лондон - договарят Фернандеш

Манчестър Юнайтед е задействал съществено опцията да притегли капитана на Спортинг Лисабон Бруно Фернандеш. Агентът на играча е бил в Лондон в петък сутринта, където е приказвал с президента на португалците Фредерико Варандас, както и изпълнителният шеф на Юнайтед Ед Уудуърд и дясната му ръка – Мат Джъдж.

Всички те са дискутирали опцията плеймейкърът да укрепи „ алените дяволи”, които гневно търсят вид да намерят опция на контузените основни халфове Скот МакТомини и Пол Погба. Фернандеш бе алтернатива за отбора през лятото, само че двете страни не стигнаха до сделка, след което той продължи да пази цветовете на „ лисабонските лъвове”.

Тотнъм Хотспър, от своя страна, също желае да вземе 25-годишния халф, само че не съумя да се контракти с отбора от „ Жозе Алваладе”. Мениджърът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер и асистентът му Майк Филан даже са били на мача с Порто предходната събота, с цел да придобият генерална картина за голмайстора на Спортинг.

През този сезон Бруно Фернандеш има 12 гола, откакто закова 27 през предишния сезон, като е един от най-хубавите футболисти на своя пост в света.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР