Манчестър Юнайтед е все по-близо до привличането до крилото на

...
Манчестър Юнайтед е все по-близо до привличането до крилото на
Коментари Харесай

Ман Юнайтед все по-близо до първото си ново попълнение при Солскяер

Манчестър Юнайтед е все по-близо до привличането до крилото на Суонзи Даниел Джеймс, оповестява “Дейли Мейл”. Играчът към този момент е договорил персоналните си условия с “червените дяволи”, само че разнообразни аргументи бавят договорката.

От “Олд Трафорд” първоначално желали да осъществят прехвърлянето за към 10 милиона, които да бъдат платени в този момент, а към тях да се прибавят спомагателни бонуси в резултат на достижения.

Manchester United 'to pay nearly £20m for Daniel James after interest from Monaco forces compromise' https://t.co/jdHybQ4mvH
— MailOnline Sport (@MailSport) June 5, 2019
Уелският отбор обаче желае да получи сума от порядъка на 20 милиона паунда, което бавеше договарянията.

В последните два дни обаче от Ман Юнайтед са създали отстъпки и са подготвени да завишат доста офертата си, която да се приближи до мечтаната от Суонзи сума, с цел да могат да изпреварят Монако, откакто преди няколко дни се появи информация, че французите също са показали интерес към играча.

Самият Джеймс мощно желае да премине на “Олд Трафорд”, само че от Юнайтед са се тормозили да не бъде изкушен от отличните достижения на Монако в налагането на млади футболисти.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР