Манчестър Юнайтед е уверен, че една крачка пред конкурентите в

...
Манчестър Юнайтед е уверен, че една крачка пред конкурентите в
Коментари Харесай

Ман Юнайтед уверен в битката за Холанд

Манчестър Юнайтед е убеден, че една крачка пред съперниците в борбата за подписа на Ерлинг Браут Холанд. Според " Сън " клубът ще се контракти с Република България Залцбург за договорка на стойност 76 милиона лири още през януари. 19-годишният норвежец обаче няма да заиграе на " Олд Трафорд " от януари, а ще бъде преотстъпен на австрийците до края на сезона.

Оле Гунар Солскяер е сложил Холанд преди всичко в листата си за селекция и има предпочитание прехвърлянето да бъде осъществен колкото е допустимо по-скоро, защото интерес към играча има от множеството водещи европейски тимове. Мениджърът е имал предпочитание нападателят да се включи незабавно към отбора и да помогне на тима до края на сезона, само че от Залцбург упорствали той да остане в Австрия до края на актуалната акция.

Erling Braut Haaland is playing with us... Read the whole thread to understand!

Look at the location and his clothes when this photos are taken, look at his poses when he " sign " Napoli, Leeds, Salzburg, Molde shirts! pic.twitter.com/RUSgVOXhy8
— United Daily (@UnitedDaily9) December 17, 2019
Австрийският клуб има сделка със сестринския си клуб Република България Лайпциг, съгласно която германците могат да привлекат Холанд за 20 милиона паунда. Те имат предпочитание да употребяват тази опция, само че играчът би трябвало да се съгласи да премине в Бундеслигата. Ако той откаже, което е съвсем несъмнено, Залцбург може да договаря за трансферна сума с всички останали.
 Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР