Манчестър Юнайтед е предложил на Борусия (Дортмунд) Алексис Санчес като

...
Манчестър Юнайтед е предложил на Борусия (Дортмунд) Алексис Санчес като
Коментари Харесай

Ман Юнайтед предлага Алексис в сделката за Санчо

Манчестър Юнайтед е предложил на Борусия (Дортмунд) Алексис Санчес като част от офертата за Джейдън Санчо. Чилиецът сега е чартърен в Интер, само че след края на сезона ще се върне на " Олд Трафорд ".

Мениджърът на " алените дяволи " Оле Гунар Солскяер няма желание да разчита на него, а клубът има огромно предпочитание да се раздели с голямата му заплата. Алексис взима по 500 000 паунда на седмица.

Санчо е трансферна цел номер 1 за Юнайтед, като се чака Борусия да се раздели с него единствено при оферта към 100 милиона евро. Той има контракт с клуба за още две години. Джейдън имаше проблеми с травма в прасеца, само че бе разполагаем на треньора Люсиен Фавър, който го остави запаса за дербито с Байерн през вчерашния ден.

Manchester United offers Alexis Sánchez to Borussia Dortmund as part of an agreement for Jadon Sancho. His salary may seem like a drag, but an agreement is always a possibility.#MUFC pic.twitter.com/bJMvbtecsn
— Manchester United (@ManUnited_ENG__) May 27, 2020
Борусия съумя да възроди кариерата на някои играчи, само че надали ще се заинтересува от Алексис и колосалната му заплата.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР