Манчестър Юнайтед е повишил на два пъти офертата си за

...
Манчестър Юнайтед е повишил на два пъти офертата си за
Коментари Харесай

Юнайтед не отстъпва: Завишил е офертата за Фернандеш

Манчестър Юнайтед е повишил на два пъти офертата си за Бруно Фернандеш, откакто испанският Барселона предяви желанието си да вземе играча. Втората оферта от британския отбор е на стойност 55 милиона евро.

В спомагателните бонуси при предлагането лежат и други 10 милиона евро, които биха били платени на Спортинг Лисабон, в случай че Фернандеш изиграе избран брой мачове. Причината за тези дейности от страна на Ед Уудуърд и другите шефове в клуба са, че испанският Барселона се е свързал с сътрудниците си от Лисабон, с цел да води договаряния за капитана на „ лисабонските лъвове”.

Предположенията са, че „ блаугранас” са предложили пари и контракт до 2025-а година за Фернандеш, който ще играе като преотстъпен за Валенсия до лятото на 2021-а година.

По този метод се чака решението на състезателя, който би трябвало да избере дали да продължи кариерата си в испанския първенец или участника в Лига Европа – Манчестър Юнайтед.

Според италианския публицист Фабрицио Романо, офертата на "червените дяволи " е 55 млн. евро + 25 милиона спомагателни. Той също по този начин твърди, че португалската звезда се е съгласил с англичаните на петгодишен контракт, тъй че би трябвало от Спортинг да се съгласят, като сътрудникът на футболиста смята офертата за "надеждна ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР