Манчестър Юнайтед е отправил официална оферта към датския полузащитник Кристиан

...
Манчестър Юнайтед е отправил официална оферта към датския полузащитник Кристиан
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е отправил оферта към Кристиан Ериксен

Манчестър Юнайтед е отправил публична оферта към датския полузащитник Кристиан Ериксен, който е свободен сътрудник, заяви „ The Athletic “.

30-годишният Ериксен се размина на косъм със гибелта през предишното лято, когато сърцето му спря по време на мача сред Дания и Финландия от Евро 2020. Заради случая той претърпя интервенция, при която му бе подложен дефибрилатор. Заради него той нямаше право да продължи да играе в Италия и бе освободен от Интер. В началото на актуалната година халфът подписа кратковременен контракт с Брентфорд, който изтича на 30 юни.

С присъединяване на Ериксен Брентфорд завоюва седем от 11 мача, което разреши на "пчеличките " безпроблемно да запазят мястото си във Висшата лига. От лондонския клуб към този момент показаха вяра, че ще задържат датския национал в редиците си, само че той избира да потърси тим с по-високи упоритости.

Наскоро Ериксен сподели, че желае да играе още веднъж в Шампионската лига, въпреки и това да няма да е първото изискване при избора на нов тим.

Manchester United have made an offer to sign Christian Eriksen, The Athletic understands.

More from
— The Athletic UK (@TheAthleticUK)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР