Манчестър юнайтед е направил опит да покани Зинедин Зидан на

...
Манчестър юнайтед е направил опит да покани Зинедин Зидан на
Коментари Харесай

Зидан е съобщил, че няма интерес да стане мениджър на "Манчестър юнайтед"

Манчестър юнайтед " е направил опит да предложения Зинедин Зидан на диалози, само че французинът няма интерес към мениджърския пост в клуба. Това оповестява BBC, базирайки се на източници, близки до някогашния треньор на " Реал " (Мадрид).

През уикенда " алените дяволи " се. Отборът ще бъде воден от Майкъл Карик за няколко мача, а клубът заяви, че ще се търси краткотраен управител до края на сезона.

Зидан е без работа от май, когато завърши втория му престой отпред на " Реал ". Французинът завоюва три пъти подред Шампионската лига в първия си престой, почнал през 2016 година Той се върна през 2019 година, като завоюва Ла Лига и Суперкупата на Испания.

Според BBC Зидан няма интерес към " Юнайтед " на този стадий. Французинът беше свързван с ПСЖ напоследък, като близки до него имат вяра, че той обмисля повече този вид.

По информация на британското издание " Юнайтед " ще търси краткотраен треньор единствено до края на сезона, с цел да изчака вероятно освобождение на мениджъри, които са заети.

Сред тези, които са следени интензивно от " алените дяволи " са Маурисио Почетино (ПСЖ) и Ерик загар Хаг ( " Аякс " ). И двамата имат контракти с актуалните си тимове до лятото на 2023 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР