Манчестър Юнайтед е много близо до това да си осигури

...
Манчестър Юнайтед е много близо до това да си осигури
Коментари Харесай

Юнайтед и Палас стискат ръце в петък за Уан-Бисака

Манчестър Юнайтед е доста покрай това да си обезпечи услугите на крайния бранител на Кристъл Палас Аарън Уан-Бисака. Тимът от северозападна Англия е свързван доста съществено с трансфер на десния бек, който пази цветовете на Англия в този момент на Европейското състезание под 21-годишна възраст.

Все отново Daily Mail написа, че „ алените дяволи” са в напреднали договаряния за футболиста и се чака в петък двата клуба да официализират договорката за 21-годишния футболист. Информацията гласи, че Юнайтед ще заплати 43 милиона паунда за услугите на играча, а настрана ще бъдат заложени още десетина милиона английски лири в бонуси.

Контрактът на Уан-Бисака с тима от „ Селхърст Парк” е до лятото на 2022-а година, а през този сезон изигра 35 мача под управлението на Рой Ходжсън в южен Лондон.

Антонио Валесния ще напусне Ман Юнайтед като свободен сътрудник и ще остави зоната на десния бек опразнена, до момента в който формата на Ашли Йънг сигурно не му подсигурява място в тима на Оле Гунар Солскяер. Именно това е повода норвежецът по този начин мощно да желае Уан-Бисака.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР