Манчестър Юнайтед е готов с оферта за звездата на Фиорентина

...
Манчестър Юнайтед е готов с оферта за звездата на Фиорентина
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед с оферта за звездата на Фиорентина

Манчестър Юнайтед е подготвен с оферта за звездата на Фиорентина Федерико Киеза. Според британското издание „ алените дяволи “ са подготвени да платят на „ виолетовите “ към 70 милиона евро за нападателя.

Преди дни президентът на италианците приказва открио за продажба на Федерико Киеза. Според медиите в Англия мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не е удовлетворен от представянето на Даниел Джеймс и търси негов заместител. Норвежецът вижда съвършен избор за офанзивата на „ алените дяволи “ в лицето на италианския национал.

От Италия съобават, че Федерико Киеза е почнал интензивно проучване на британски език, което незабавно ускори слуховете за негов трансфер на „ Олд Трафорд “.

Преди седмица се заприказва за интерес от страна на Ювентус към нападателя. Според информациите „ бианконерите “ са подготвени да платят 50 милиона евро. Но президентът на Фироентина Роко Комисо би предпочел да се реализира договорка с Манчестър Юнайтед, в сравнение с с Ювентус. Това не се дължи единствено на по-добрата финансова оферта, само че и от това да не се дава звездата на отбора на огромния зложелател в Италия. Преди години се разпали същинска война, откакто легендата Роберто Баджо мина от Фиорентина в Ювентус.

Fiorentina open to selling Manchester United, Juventus target Federico Chiesa https://t.co/ZeGB3QeP0V pic.twitter.com/QoerwMQSaj
— Soccer Matches Today (@SoccermatchesT) April 16, 2020
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР