Манчестър Юнайтед е готов да закупи уелския герой на Реал

...
Манчестър Юнайтед е готов да закупи уелския герой на Реал
Коментари Харесай

Юнайтед отмъква уелския герой на Реал?

Манчестър Юнайтед е подготвен да закупи уелския воин на Реал Мадрид Гарет Бейл. Това настояват три издания на Острова – The Sun, Mirror и The Independent, като единственото, в което има разминавания в информацията, е цената. Според The Sun, „ белите “ няма да склонята да се разделят с Бейл за по-малко от 227,5 милиона евро, до момента в който The Independent написа за много по-малка сума – 136,5 милиона евро.

Слуховете са, че Жозе Моуриньо много ловко се е възползвал от недоволството на нападателя, че не играе регулярно в Кралския клуб и съумял да го изкуши. Отделно от това, Специалния отчитал и обстоятелството, че Бейл има опит във Висшата лига, тъй че няма да му е нужно дълго време за акомодация в редиците на „ алените дяволи “ при възможен сполучлив завършек на договорката. Както е известно, преди да премине в Кралския клуб през лятото на 2013-а година против 100 милиона евро, Бейл бе част от Тотнъм.

Започнаха спекулациите за бъдещето на Бейл

Междувременно сътрудникът на Бей е признал, че след към две седмици ще има диалози с президента на Реал Мадрид Флорентино Перес за бъдещето играча.

Големият воин за Реал също заприказва за разлъка

Бейл имаше главен принос за спечелването на Шампионската лига за тринадесети път от Реал Мадрид. На финала в Киев уелският национал стартира като запаса, само че означи два гола във вратата на Ливърпул за триумфа с 3:1. След мача Бейл не скри огорчението си, че не е почнал като титуляр, а наставникът Зинедин Зидан регистрира, че въпросът е внимателен.

Заря, еуфория и We are the Champions в чест на Тринадесетата
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР