Манчестър Юнайтед е готов да разтовари Дони ван де Беек

...
Манчестър Юнайтед е готов да разтовари Дони ван де Беек
Коментари Харесай

Провалът на Манчестър Юнайтед предложи шанс да сложи край на кошмара, тъй като се появява „безумно евтина“ опция за напускане

Манчестър Юнайтед е подготвен да разтовари Дони ван де Беек и да постави завършек на бурното му време на Олд Трафорд това лято.

26-годишният състезател се причисли към Айнтрахт Франкфурт през януари, с цел да завоюва малко постоянно време за игра, откакто се бореше да пробие в страната под управлението на Ерик загар Хаг. Всъщност Ван де Беек изигра единствено 21 минути в игра на първия тим през първото полувреме на акцията, откакто се възвърне от сериозна травма на коляното.

По време на престоя си във Франкфурт, Ван де Беек записа шест изяви – като титуляр в четири от тях – и беше необработен запас при провалянето с 3-1 от Борусия Дортмунд преди интернационалната пауза. По-рано тази седмица обаче беше обявено, че страната от Бундеслигата няма проект да направи преместването непрекъснато.

Сега, съгласно Soccer News, Юнайтед възнамеряват да продадат Ван де Беек след завръщането му в края на сезона. Червените дяволи са определили „ безумно евтина “ цена от £8,57 милиона за полузащитника,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР