Манчестър Юнайтед е готов да предложи 50 милиона паунда на

...
Манчестър Юнайтед е готов да предложи 50 милиона паунда на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед вдигна офертата за голмайстора на Аталанта

Манчестър Юнайтед е подготвен да предложи 50 милиона паунда на Аталанта за нападателя Расмус Хьойлунд. По-рано този месец „ алените дяволи “ изпратиха оферта в размер на 30 милиона, която бе отхвърлена от бергамаските. Няколко дни по-късно се появи информация, че 20-кратните първенци ще вдигнат мизата с още 10 милиона. Досега обаче няма удостоверение за втора оферта с такива параметри.

В петък обаче The Telegraph твърди, че Юнайтед ще предложи непосредствено 50 милиона за датчанина, който се трансформира в цел №1 на мениджъра Ерик загар Хаг за офанзивата. На „ Олд Трафорд “ са сигурни, че тази оферта ще успее и прехвърлянето ще бъде финализиран в точния момент, с цел да може Хьойлунд да замине с тима за предсезонното турне.

Юнайтед към този момент си обезпечи Мейсън Маунт против 60 милиона паунда. Освен това „ алените дяволи “ се доближават и до стража на Интер Андре Онана, за който предложиха последно 45 милиона паунда.

Хьойлунд ще е последният от сериозните летни прехвърляния в клуба, който не може да си разреши да харчи повече поради рестриктивните мерки на финансовия феърплей. Твърди се, че Манчестър Юнайтед може да отдели 120 милиона паунда. Тази сума обаче ще бъде надхвърлена с прехвърлянията на Маунт, Онана и Хьойлунд, само че въпреки всичко на „ Олд Трафорд “ са уверени, че ще компенсират разликата с продажбата на играчи от сегашния състав, измежду които Хари Магуайър, Джейдън Санчо, Фред, Скот МакТоминей, Антъони Марсиал, Алекс Телес, Антъни Еланга и Ерик Бейли.

EXCL: to bid for Atalanta & Denmark striker Rasmus Højlund. Story with
— Sam Wallace (@SamWallaceTel)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР