Манчестър Юнайтед e големият фаворит за това да спечели трансферната

...
Манчестър Юнайтед e големият фаворит за това да спечели трансферната
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е фаворит за най-скъпия млад футболист в света

Манчестър Юнайтед e огромният любимец за това да завоюва трансферната борба за звездата на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо. Редица топ клубове от Европа демонстрират интерес към британския гений, само че съгласно медиите на Острова неговото предпочитание е да се завърне в родината си и да играе в Премиър лийг. Юнайтед, Ливърпул и Челси бяха разпознати като клубовете, които имат най-силен интерес към 20-годишното крило. Според " Мирър " обаче мърсисайдци и лондончани към този момент са се отдръпнали от конкуренцията поради цената, която от Борусия (Дортмунд) са сложили на Санчо. Изданието загатва сумата от 120 милиона паунда.

Ако договорката се реализира, това ще значи, че клубът от " Олд Трафорд " ще счупи досегашния си трансферен връх, който към момента се държи от Пол Погба, за който бяха платени 89 милиона паунда през 2016-а.

" Мирър " твърди, че самият Санчо също предпочитал Манчестър Юнайтед пред Ливърпул, тъй като първо не бил сигурен дали ще се оправи с конкуренцията на Мохамед Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино, а също така бил притеглен от проектите на Оле Гунар Солскяер да гради млад и перспективен тим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР