Манчестър Юнайтед допусна три гола в рамките на 7 минути

...
Манчестър Юнайтед допусна три гола в рамките на 7 минути
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед допусна три гола за 7 минути в контрола

Манчестър Юнайтед позволи три гола в границите на 7 минути при загубата си от Куинс Парк Рейнджърс с 2:4 в другарска среща. Трябва да се означи, че “червените дяволи” бяха без множеството си съществени играчи, а отборът от Чемпиъншип разчиташе на титулярите си. Доста почитатели пристигнаха на стадиона за първия мач на Куинс Парк пред аудитория от началото на пандемията, а към 1500 последователи на гостите също изгледаха дуела.

В деня, в който Оле Гунар Солскяер подписа нов контракт с клуба, мениджърът заложи на Джеси Лингард в стартовия състав и той не го разочарова. Докато клубът към момента се колебае дали да разчита на британския национал за идващия сезон, той откри резултата още в третата минута. След отлична композиция топката стигна до Пелистри, който не съумя да спре топката, само че докосването му се трансформира в подаване за Лингард, който прати топката в мрежата.

КПР бързо отговори и в шестата минута Чарли Остин изравни. Нападателят се възползва от центриране на Уолъс и с глава от близко не остави шансове на Хийтън. Юнайтед опитваше да притиска противника с висока преса, а лондончани имаха прочут триумф по крилата. В стартовия състав на “червените дяволи” имаше двама, които се чака да играят сериозна роля през сезона - Уан-Бисака и Грийнууд.

A sweet left-footed strike
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР