Манчестър Юнайтед - Борнемут, двубой от 20-ия кръг на английската

...
Манчестър Юнайтед - Борнемут, двубой от 20-ия кръг на английската
Коментари Харесай

Прогнози на Днес+ за днешните футболни срещи

Манчестър Юнайтед - Борнемут, дуел от 20-ия кръг на британската Висша лига. Стадион " Олд Трафорд ", 18.30 часа българско време.

" Червените дяволи " към момента не са печелили три следващи турнирни мача този сезон, само че в този момент наподобяват в отлична позиция да го сторят, несъмнено се чака победа, само че ние бихме били толкоз сигурни.

Резултат: Манчестър Юнайтед - Борнемут 0:0

Саутхемптън - Манчестър Сити, дуел от 20-ия кръг на британската Висша лига, стадион " Сейнт Мери ", начало: 16:15 часа българско време.

Домакините са на 3 точки от зоната на изпадащите. Мотивацията за най-малко тъждество в този мач ще е доста огромна. Сити е време да се издънят и то крепко.

Прогноза: Саутхемптън - Манчестър Сити 1:0

Ливърпул - Арсенал, среща от 20-ия кръг на Висшата лига, стадион " Анфийлд ", 19:30 часа българско време.

Ливърпул сега се намира в най-хубава форма от всички отбори във Висшата лига и тимът не познава усета на загубата, а също така е водач с 6 точки задатък пред втория Тотнъм.

Домакините ще бъдат в днешния мач без контузените Милнър, Гомес, Матип и Окслейд-Чембърлейн, а гостуващият отбор ще бъде без Мавропанос, Смит Роу, Бейерин, Мхитарян, Холдинг и Уелбек. Ливърпул не са били положителни домакини по-принцип, тъй че:

Прогноза: Ливърпул - Арсенал 2:2

Кристъл Палас – Челси, мач от 20-ия кръг на Висшата лига, стадион „ Селхърст Парк ”, 14:00 часа, арбитър Крейг Поусън

Палас е тим, който не би трябвало да бъде подценяван и може да обърка сметките на любимците. Домакините би трябвало да работят по-внимателно и да се стремят да не позволен гол допустимо по-дълго време.

Резултат: Кристъл Палас – Челси 0:0
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР