Манчестър Сити записа комфортна победа с 3:1 над Лийдс и

...
Манчестър Сити записа комфортна победа с 3:1 над Лийдс и
Коментари Харесай

Сити се справи с Лийдс, Холанд вкара два

Манчестър Сити записа удобна победа с 3:1 над Лийдс и се върна на второто място в класирането във Висшата лига. Тимът на Хосеп Гуардиола събра 35 точки – пет по-малко от.

Шампионите започнаха мощно, само че изпуснаха няколко положения. „ Герой “ в това отношение беше Джак Грийлиш, пропилял три отлични благоприятни условия. Все отново гостите стигнаха до гол в добавеното време на първата част. Тогава се разписа Родри.

След почивката пристигнаха минутите на Ерлинг Холанд. Голмайсторът на Висшата лига вкара на два пъти. Норвежецът го направи първо в 51-ата, а по-късно и в 64-ата минута. И в двата случая асистенцията беше на Джак Грийлиш. за Сити. Той е роден в Лийдс и тъкмо в родния си град сложи връх за футболист, стигнал най-бързо до 20 гола във Висшата лига. Норвежецът обаче не чества, тъй като поддържа точно йоркшърци.

Лийдс върна един гол в 73-ата минута посредством Патрик Щруйк, само че не стигна до нищо повече. Белите остават 15-и с 15 точки, единствено на две от зоната на изпадащите.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР