Манчестър сити току що спечели титлата във Висшата лига, но

...
Манчестър сити току що спечели титлата във Висшата лига, но
Коментари Харесай

"Манчестър сити" се цели в доминация във Висшата лига с "безмилостния Гуардиола"

Манчестър сити " одеве завоюва купата във Висшата лига, само че към този момент мисли за идващия сезон. Президентът на " жителите " Халдун ал Мубарак даде едно от редките си изявленията, като употребява клубния уебсайт, с цел да начертае посоката, в която ще се движат небесносините отсега нататък.

Със спечелването на купата " Сити " усъвършенства куп върхове в британския футбол. " Гражданите " станаха първият тим, който доближава до 100 точки. Освен това отборът приключи с рекорден брой победи (32) и вкарани голове (106), както и стъпи на върха с 19 точки пред втория " Манчестър юнайтед ". Освен купата " Сити " завоюва и Купата на лигата след 3:0 против " Арсенал ".

Според Ал Мубарак " Сити " се цели в доминация във Висшата лига през идващите сезони. Заради това беше продължен договорът на мениджъра на отбора Хосеп Гуардиола, който подписа до 2021 година

" Имаме управител като Пеп, който е безсърдечен. Няма да има никакво разпределяне тук, мога да ги уверя в това. Моите упования, а и тези на мениджъра са, че този тим ще продължи да се развива. Не се колебая, че след лятната пауза играчите ни ще се върнат по-гладни за триумфи и доста по-агресивни. Всички ще се развиваме и подобряваме ", сподели президентът на " жителите ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР