Манчестър Сити си бе осигурил първото място в група С

...
Манчестър Сити си бе осигурил първото място в група С
Коментари Харесай

Ман Сити завърши силно, Агуеро се завърна с гол

Манчестър Сити си бе обезпечил първото място в група С на Шампионската лига, само че това не му попречи да завърши груповата фаза с безапелационна победа. Отборът на Джозеп Гуардиола завоюва с 3:0 семейството си на Марсилия. Французите останаха на последно място и завършиха присъединяване си в Европа за този сезон.

" Гражданите " се развихриха след почивката, когато паднаха и трите гола. Феран Торес откри резултата в 48-ата минута с четвъртото си попадение в шампионата за този сезон.

Появяването на терена на Серхио Агуеро пък е друга добра вест за Гуардиола. Аржентинският нападател е играл единствено в четири мача през последните шест месеца. Той бързо сподели, че не е изгубил инстинкта си и се разписа от добавка след удар с глава на Нейтън Аке, който вратарят бе отразил. За 32-годишния голмайстор това бе 41-о попадение в Шампионската лига, колкото има и Неймар след днешния си хеттрик.

Тоталната доминация на Сити през втората част докара и до гол на Рахийм Стърлинг в края за класическото 3:0.

Така " жителите " приключиха сполучливо груповата фаза, като позволиха единствено един гол в границите на шест мача. Лошата вест за тях бе травмата на Ерик Гарсия, който бе заменен в средата на първото полувреме. Гуардиола даде отмора на някои играчи, като Кевин Де Бройне, само че извади мощен състав. На вратата дебют в Шампионската лига направи американецът Зак Стефен, който съвсем нямаше работа цялостен мач.

Шампионска Лига 6 кръг, сряда 9 декември  Манчестър Сити 3:0краен резулат  Марсилия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР