Манчестър Сити се завърна в игра в събота с победа

...
Манчестър Сити се завърна в игра в събота с победа
Коментари Харесай

Гуардиола: В момента имаме 4-5 играчи

Манчестър Сити се завърна в игра в събота с победа с 2:0 над Жирона в другарска среща. Сега " жителите " ще се изправят против Ливърпул в четвъртък във значим конфликт за Купата на Лигата. Пеп Гуардиола няма да разполага с доста варианти за мача, защото 14 от неговите играчи към момента не са се върнали към тренировки след участието си на Световното състезание през 2022 година Мениджърът ясно изрази недоволството си от обстановката, когато беше запитан какво мисли.

" В момента имаме четирима или петима играчи, и ще би трябвало да изчакаме, и да забележим по какъв начин и по кое време ще се върнат другите ", сподели той пред уеб страницата на клуба. Просто нямаме играчи, тъй като огромните мозъци на футбола взеха решение този график и ще играем срещу Ливърпул. Някои футболисти се завръщат в този момент и през идващите няколко дни и малко по малко те ще се причислят още веднъж към своите съотборници тук ", съобщи експертът.

Гуардиола може да е без голям брой титулярни играчи, само че ще има пресен голмайстор Ерлинг Халанд, защото той не взе участие на Мондиала в Катар. Риад Марез, Кевин де Бройне и Илкай Гюндоган играга против Жирона и биха могли да се изправят против мърсисайдци, до момента в който Гуардиола ще би трябвало да употребява цялата дълбочина на състава си и може да даде известно време за игра на обещаващи младежи като Коул Палмър, Серхио Гомес и Рико Люис.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР